Klaver: 'GroenLinks alternatief PVV en VVD'
Binnenland

Klaver: 'GroenLinks alternatief PVV en VVD'.

Het gaat niet helemaal goed met onze nationale snotneus Jesse Klaver. Volgens de gehypte leider van sociaal-groenen zou GroenLinks een alternatief zijn voor PVV en VVD.

Bij de presentatie van de plannen in de Melkweg in Amsterdam zou Klaver nadrukkelijk afstand hebben genomen van de concurrentie met linkse partijen, meldt het AD

Toch zijn de plannen van GroenLinks gewoon links. Het eigen risico in de zorg moet foetsie. Ouderen met een klein pensioentje of geen pensioen moeten fors meer geld krijgen. Drie dagen gratis kinderopvang voor alle kinderen tussen zes maanden en vier jaar is een ander lumineus plan en twee maanden extra betaald ouderschapsverlof voor iedere werknemer nog een laatste noemenswaardig puntje.

Klaver ziet GroenLinks als een volkspartij, net als de VVD en de PVV. Hij sprak daarom maar weer eens over zijn jeugd in het immer bruisende Roosendaal: "Ik ben een politicus voor de ouderen in de Westrand die van een mooie, welverdiende oude dag genieten. En voor de jongeren die de wereld willen bestormen."

Alle artikelen geladen. Overzicht →