Klimaatpaus TimmerFrans overweegt terugkeer naar Den Haag

Klimaatpaus TimmerFrans overweegt terugkeer naar Den Haag 

11 juli 2023 - 14:42

Net nu vegetarisch eten steeds meer in zwang begint te raken op het Binnenhof, keert de grootste gehaktbal die ons land rijk is misschien wel terug in de Haagse wandelgangen. Huh, denkt u dan. Gaat Ton Elias de VVD redden? Nee, nee, het is niemand minder dan Neerlands grootste CO2-fabriek Frans Timmermans die een terugkeer naar Den Haag niet uitsluit. 

Dat zei hij vandaag in het Spaanse Valladolid waar hij is voor een bijeenkomst van ministers van milieu en energie. Tussen het eten van de gedroogde hammetjes en patatas bravas door liet hij kort zijn licht schijnen op al het politieke nieuws in Nederland. Het opperhoofd van de klimaatdrammers is prominent lid van dé partij op het gebied van linkse lariekoek en steeds minder zetels hebben en nu wil die partij, de PvdA, samengaan met GroenLinks, dat ook nauwelijks zetels heeft. Waarom weet niemand, maar linkse mensen kunnen niet zo goed rekenen en zij denken daarom waarschijnlijk dat als je twee marginale partijtjes bij elkaar optelt, je samen een grote partij wordt. Of zoiets.

In ieder geval, de leden van de PvdA en GroenLinks gaan stemmen over een samenwerking en mochten ze dat willen, dan zou Fransie Gehaktbal eventueel bereid zijn om tijdens de komende verkiezingen lijsttrekker te zijn en dus terugkeren naar Den Haag. Met als doel om in het torentje te komen natuurlijk, maar hahaha, dat gebeurt toch niet.

Tegerlijkertijd zou zijn terugkeer wel heel wat problemen oplossen. Ten eerste is hij dan weg uit de Europese Commissie, waar hij heel Europa lastigvalt met allerlei klimaatregels waardoor het normale leven steeds meer aan banden wordt gelegd. Uiteraard zal hij worden opgevolgd door een andere klimaatdrammer (Diederik Samson ofzo), maar toch, van Fransie Bitterbal zijn we wat dat betreft af.

Ten tweede worden de komende verkiezingen voor de PvdA en GroenLinks natuurlijk een groot fiasco, helemaal als Fransie Frikandel de campagne gaat voeren. Het zijn nu al twee partijen die als een echo uit het verleden af en toe nog wat onzin staan te roepen, maar op wat linkse krakers na heeft iedereen zo'n hekel aan Fransie Kaassoufle, dat het straks helemaal gedaan is met deze partijen. Vadertje Drees, bedankt voor de sociale zekerheid enzo, maar het het einde van die partij van je komt meer en meer in zicht!

En dus lijkt het misschien op het eerste gezicht een hel dat Fransie Bamischijf Brussel verruilt voor Den Haag, maar het zou weleens heel positief kunnen uitpakken. Aan alle snackbarhouders van Nederland, houd je frituur warm! Er komen gouden tijden aan!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml