Kliniek 'gestrafte' Michael P. Den Dolder blijkt seksfeestparadijs
Binnenland

Kliniek 'gestrafte' Michael P. Den Dolder blijkt seksfeestparadijs.

Goedemorgen belastingbetaler! Koffie! Koekje erbij? Mooi, daar gaat ie dan:

De forensische psychiatrische kliniek te Den Dolder waar de voor kinderverkrachting(!) 'gestrafte'  Michael P. uit Zeewolde verbleef, die wordt verdacht van de verdwijning van Anne Faber, blijkt een soort libertijns sekfeestparadijs te zijn, vergelijkbaar met een hippiecommune in de jaren zeventig.

De Telegraaf wist te achterhalen dat Michael P. niet alleen een seksrelatie had met één van zijn begeleidsters (wat verboden is) maar ook nog een patiënte zwanger heeft gemaakt. 

Behalve dat de 'gestrafte' Michael P. onbeperkt van wippestein kon doen in zijn 'gevangenis', en daarbij zoals reeds bekend met het volste gemak aan drugs en alcohol kon komen, kreeg hij ook extra veel privileges zoals vrijheid, vrijheid, vrijheid, vrijheid, vrijheid en de mogelijkheid vaker vrij te zijn dan eigenlijk zou mogen in het kader van zijn 'straf', als dank voor het zo lekker stevig aanduwen van de begeleidster.

Wij benadrukken nogmaals: deze man zat in die kliniek dus een 'straf' uit. Voor het op gruwelijke wijze verkrachten van twee (2!) minderjarige meisjes. Een STRAF dus. Hoe vaak kunnen wij dit eigenlijk benadrukken? 4045 keer? Zes miljoen keer? 

Jazeker dociele Kaa-Uu-Tee-burger dat u er bent: zijn 'straf', die kliniek, de begeleidster die zich met het volste gemak liet palen door een gestoorde kinderverkrachter (onze gok: een sociotherapeute met neusringetje en een opleiding SPH die zelf 'ook veel heeft meegemaakt in het leven'), het wordt allemaal betaald van uw belastinggeld. Dat klopt inderdaad.

Zo. Heerlijk toch zo'n kopje koffie met een koekje erbij op de vroege ochtend? Ja toch, niet dan? Lekker bakkie Cobi!

Alle artikelen geladen. Overzicht →