Kluivert draagt AS Roma nu al in zijn hart 

12 juni 2018 - 17:05

Wie van u wil een prachtig opgevoerd toneelstukje zien? Wij hebben een alleszeggende video waarin u aan de ene kant een blikje AS Roma-supporters bijkans ziet klaarkomen en aan de andere kant de 19-jarige slaaf van mensenhandelaar Mino Raiola: Justin Kluivert. 

Want Ajax-voetballer Justin Kluivert arriveerde gisterenavond in Rome op luchthaven Fiumicino, waar hij vandaag een vijfjarig contract zal ondertekenen. Die transfer heeft hij op basis van zijn statistieken echt verdiend. Het zoontje van Patrick speelde al jaren de sterren van de hemel in het eerste van Ajax, won een schat aan prijzen en was na een gigantisch aantal van 44 optredens en 12 goals al uitgeleerd in de Eredivisie.

Op onderstaande video ziet u Kluivert de ontvangsthal inlopen, met in zijn handen een AS Roma-sjaal. Als een gladiator waggelt hij door een erehaag van supporters, uiteraard kan dat niet zonder met zijn hand op zijn borst te slaan als teken dat hij AS Roma ergens in zijn hartspier heeft zitten. Ook zijn hoofd schudt vrolijk op en neer als hij tegelijkertijd de 'kijk mij eens geweldig zijn-look' uitstraalt.

Wie er anno 2018 nog in dat mediacircus trapt is a)blind van clubliefde of b)gewoon niet zo heel erg snugger. Voor wat meer commissie had Raiola hem desnoods naar China gebracht, dan had de kleine Kluivert nu met een Shanghai Shenhua-sjaal boven zijn hoofd gelopen en handkusjes uitgedeeld aan hordes Chinese vrouwen.

Wel fijn dat Roma en haar supporters er een regelrechte komediant bijhebben.

Justin Kluivert wordt een sensatie bij AS Roma?
Ja, ongetwijfeld
Hij mag de bank warmhouden
Had bij Ajax moeten blijven
Created with SurveyMaker
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie