Kluivert wil naar Barcelona, sluit Real Madrid niet uit
Sport

Kluivert wil naar Barcelona, sluit Real Madrid niet uit.

Dan nu een kort maar serieus bericht over Ajax-voetballer Justin Kluivert. De achttienjarige rechtsbuiten, als u het ons vraagt een dertien in een dozijnvoetballer met af en toe een opleving, schijnt wel oren te hebben naar een overstap naar het machtige FC Barcelona.

Dat hebben de auteur van dit artikel en de bakker op de hoek eigenlijk ook wel. De interesse is alleen, net als bij Kluivert, niet wederzijds. Geruchten waren er onlangs wel, maar zoals u weet koopt u daar helemaal niets (in Amsterdam) voor.

Vader Patrick Kluivert (voormalig speler van de Catalanen) liep in het radioprogramma El Larguero alvast op de zaken vooruit, door aan te geven dat het erg lastig zal zijn FC Barcelona en andere topteams af te wijzen.

Mocht Barcelona onverhoopt achterblijven in het contracteren van wereldvoetballer Justin Kluivert, dan wil de jongeling best over zijn hart strijken: Real Madrid sluit hij op voorhand niet uit. Koopjesjagers kunnen hem volgend jaar zomer trouwens graties ophalen, dan verloopt zijn contract bij de Amsterdammers. Zoveel is er blijkbaar aan gelegen een 'toptalent' met 'wereldkwaliteiten' ten koste van alles te behouden.

Wij hebben, zonder over het voetbalverstand van Johan Derken en Renate van der Gijp te beschikken, een goedbedoelde tip voor Kluivert: zorg eerst eens dat je wekelijks uitblinkt en het Nederlands elftal haalt. Oh, en speel wat minder FIFA18.

Alle artikelen geladen. Overzicht →