Knappe lerares doet leerling, niet netjes 

01 maart 2018 - 15:44

Vreemd, vreemd. De 26-jarige lerares Stephanie Peterson uit het Amerikaanse New Smyrna is tegen de lamp gelopen nadat is uitgekomen dat zij een verhouding had met een veertienjarige scholier.

De onderwijzer (eerlijk, wie zou haar doen?) en haar jeugdige vriendje konden geen open kaart spelen, want a)minderjarig en b)Peterson is toevallig getrouwd met een brandweerman. Naast het bedrijven van de liefde kocht vrouwlief ook drugs voor haar toyboy en stuurde ze naaktfoto's naar het knulletje.

De affaire zou sinds afgelopen november aan de gang zijn, maar kwam deze week aan het licht doordat de jongen zijn kaken niet langer op elkaar kon houden, zijn cijfers zouden lijden onder zijn avontuurtjes. En dus is de volwassen vrouw na het uitlekken van het nieuws vastgezet. De borgsom bedraagt 25.000 dollar.

U wilt weten of manlief de brandweerman de seksuele escapes van zijn echtgenoot voor lief neemt? De scheidingsaanvraag is op 12 februari al ingediend.

Wie van u heeft er vroeger trouwens weleens stiekem over gedroomd, een relatie met die ene lekkere lerares? De auteur van dit artikel in ieder geval wel. Is dat erg? Nee toch!?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie