Koffietijd roept 16 maart uit tot Dag van de Vagina
Entertainment

Koffietijd roept 16 maart uit tot Dag van de Vagina.

Eehhh, juist ja. Wij weten niet zo goed wat we hiervan moeten denken. Krijgen we in onze mailbox dat het RTL huisvrouwen-programma Koffietijd 16 maart gaat uitroepen tot Nationale Vaginadag.

Wat?! Inderdaad ja. Het programma waar verder geen hond naar kijkt behalve misschien uw de hele dag thuiszittende buurvrouw gaat u die ochtend alles vertellen over het vrouwelijke geslachtsorgaan. "We hebben er al twee keer eerder uitgebreid aandacht aan besteed om het taboe te doorbreken. Nu is het tijd om de vagina te vieren", aldus de Koffietijdpresentatrices. 

Zal wel iets feministisch zijn, dat er over vagina's gepraat dient te worden. Speciale gasten zijn trouwens Bobbi Eden en Emma Wortelboer. Onder andere het geheim van een ultiem orgasme zal besproken worden. En de #MeToo-brigade maar klagen dat mannen seksistisch zijn.

Hoe dan ook, aangezien we tegenwoordig in een land van seksegelijkheid leven is er ook een programma waarin op dezelfde dag het mannelijke geslachtsorgaan aan bod zal komen, in '5 Uur Live'. 

Fijn hè, dus omcirkel 16 maart maar alvast in uw agenda. Wij kunnen in elk geval niet wachten. O ja, zowel Koffietijd als 5 Uur Live zijn geproduceerd door Talpa, dat verklaart het een en ander een beetje. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →