Kopen: bouten en moeren Python
Raar

Kopen: bouten en moeren Python.

Fans van pretpark de Efteling, voor zover bekend bestaan ze echt, kunnen binnenkort nog meer geld uitgeven dan alleen aan het toegangskaartje.

Het pretpark in Kaatsheuvel is vandaag begonnen met de sloop van de welbekende Python. Na 37 jaar trouwe dienst en miljoenen vervoerde schreeuwlelijken verder, wordt de achtbaan opnieuw gebouwd.

Bouten en moeren wegflikkeren is zonde, moeten de innovatieve marketing strategen van de Efteling hebben bedacht. Dan rest de vraag: hoe kunnen we nog wat euro's uit onze toch al fors betalende klandizie onttrekken?

Simpel, door op het gevoel van de mensen in te spelen. De gedachte aan de Python bij de aanblik van een roestig stukje ijzer moet u doen smelten, in tranen doen uitbarsten, het gevoel van nostalgie in u doen oprakelen. U ziet spontaan weer voor u hoe u als kind 485 keer in de rij ging staan. Dat waren nog eens leuke laatste dagen met oma, die alleen uw tas mocht vasthouden en elke keer opnieuw naar u wuifde van beneden.

Daarnaast wilt u toch graag de ban kunnen breken op dodelijk saaie verjaardagsfeestjes, door een relaas van een uur af te steken over de herkomst van die spuuglelijke moer op sokkel in uw woonkamer?

Hoe diep u in de buidel moet tasten is nog niet bekend, maar het formaatje boekensteun wordt slechts in een beperkte oplage uitgebracht. Daarmee wil men dus eigenlijk zeggen: wees er als de kippen bij. Wederom een gevalletje inspelen op gevoel: u voelt zich vast kudt als u ernaast grijpt.

Succes met u aanstaande stuk ijzer op een sokkeltje. Zolang u er maar een goed gevoel bij heeft, toch?

Alle artikelen geladen. Overzicht →