Kopschopper Sanil: 'Als blijkt dat ik onschuldig ben, aanvaard ik geen sorry'

Kopschopper Sanil: 'Als blijkt dat ik onschuldig ben, aanvaard ik geen sorry' 

19 oktober 2022 - 13:46

In de zaak tegen de kopschoppers die verantwoordelijk zijn voor de dood van Carlo Heuvelman, was het vandaag de beurt aan hoofdverdachte Sanil B. Meneer vindt dat hij onschuldig is en mocht in een alternatief universum blijken dat dat inderdaad zo is, dan hoeft u in elk geval geen 'sorry' te zeggen. 

"Jammer dat de officier van justitie nog steeds vasthoudt aan zijn standpunt, terwijl hij weet dat ik het niet gedaan heb. Als er ooit nog een filmpje opduikt waaruit blijkt dat ik onschuldig ben, zal ik dan ook geen excuses aanvaarden", aldus de heer Sanil in zijn slotverklaring.

Deze stevige teksten zei hij nadat zijn advocaat Peter Plasman urenlang probeerde om de bewijslast van het Openbaar Ministerie onderuit te halen: "Het grote en centrale vraagteken in deze zaak: wat is er door wie bij Carlo Heuvelman gedaan?, staat er nog steeds", aldus Plasman in zijn pleidooi.

"Krakkemikkige bewijsmiddelen vinden hun verankering in andere krakkemikkige bewijsmiddelen. En dat zou samen dan tot een solide bewijsconstructie hebben geleid. Dat heeft zelfs een risico. Niet alleen voor de verdachten in deze zaak, maar ook voor de reactie in de samenleving op een vrijsprekend vonnis van uw rechtbank."

Ze durven wel, nietwaar?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml