Kopschopper Sanil: 'Heb mij misdragen, maar Carlo niet geraakt'

Kopschopper Sanil: 'Heb mij misdragen, maar Carlo niet geraakt' 

07 oktober 2022 - 15:31

Dag 4 alweer van de inhoudelijke behandeling van het proces tegen de kopschopkakkers die op Mallorca de 27-jarige Carlo Heuvelman hebben doodgetrapt. Opvallend tot nu toe is dat de verdachten allemaal zeggen mee te willen werken met het onderzoek, maar zodra we bij de hamvraag komen wie de fatale schoppen heeft uitgedeeld ze allemaal niks gedaan hebben en spontaan last hebben van geheugenverlies.

Zo ook Sanil B., die vandaag door de rechter aan de tand wordt gevoeld. De 20-jarige Sanil heeft Carlo naar eigen zeggen met geen vinger aangeraakt. Wel geeft hij toe zich misdragen te hebben bij een hele reeks aan andere incidenten. 

Voor de deur van café De Zaak ontstond een groepsgevecht na een conflict om beschikbare stoelen binnen, waar Sanil naar eigen zeggen "volkomen nuchter" aan meedeed, klappen incasseerde en een eerste slachtoffer tegen de grond sloeg, zo was in de rechtszaal te zien op beelden.

Daarna is te zien dat Sanil ondanks dat hij zegt Carlo met geen vinger aangeraakt te hebben, hem wel twee schoppen gaf, waarbij het slachtoffer knock-out ging. Op de vraag waarom hij op dat moment door het lint ging, antwoordde hij: "Ik zat in gevecht en de intuïtie deed z'n werk. Ik dacht niet helder na, want dan zou ik zijn weggerend. Ik ben meegesleurd in de situatie. Ik kan niet verklaren waarom."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml