Kopschoppers Mallorca voor het hekje: 'Heb het niet gedaan!'

Kopschoppers Mallorca voor het hekje: 'Heb het niet gedaan!' 

17 november 2021 - 11:42

Eindelijk begint vandaag dan de rechtszaak tegen de Hilversumse kakkers die het nodig vonden om tijdens hun vakantie op Mallorca de 27-jarige Carlo Heuvelman de dood in te trappen. En, verrassing: zij ontkennen ook maar iets met de zaak te maken te hebben.

Zo hebben we de 19-jarige hoofdverdachte Sanil B., uit DNA-onderzoek zou blijken dat DNA op de schoen van B. gerelateerd kan worden aan Carlo, maar dat is gek want B. zegt hem helemaal niet geschopt of geslagen te hebben: "Dat laat ik aan mijn advocaat over. Bij mijn arrestatie heb ik meteen gezegd welke schoenen ik aan had in Mallorca en welke niet. Met de dood van Carlo heb ik niets te maken."

Juist ja. Ook verdachte Hein B. (18) zei dat hij Carlo niet heeft geschopt of geslagen. "Ik ben niet eens in de buurt geweest." en Mees T. heeft ook al niks gedaan, sterker nog: "Ik heb hem niet eens gezien." Gelukkig zijn ze over de andere mishandelingen, onder meer bij een vriend van Carlo, wel een stuk spraakzamer: "Ik heb hem wel geschopt en geslagen", aldus B. Maar ja, beelden van deze poging tot doodslag zijn dan ook verspreid op GeenStijl dus ontkennen is ook wat lastig.

Overigens had dit groepje graag gezien dat de zaak achter gesloten deuren plaats had gevonden en ook de rechtbanktekenaar geen tekeningen mocht maken, want die lijken zo echt. Daar ging de rechter echter niet in mee.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml