Krantenbezorgster K.O. geslagen, beroofd van pakje shag
Binnenland

Krantenbezorgster K.O. geslagen, beroofd van pakje shag.

De 47-jarige krantenbezorgster Angela Blakenburg uit het Zeeuwse Hulst heeft een traumatische ervaring overgehouden aan het lopen van haar ochtendronde. Gistermorgen werd zij vanuit het niets tegen de vlakte geslagen met als resultaat een stapel weggewaaide kranten.

Even serieus, wie haalt het nu in zijn/haar/het hoofd om een onschuldige krantenbezorgster te meppen? Dat gaat werkelijk waar nergens meer over.

Toen Blakenburg na een halfuurtje weer bijkwam, lag zij ontredderd in de vrieskou. Ze is er ook zeker niet ongeschonden vanaf gekomen. Met een fikse bult, hersenschudding en verschillende verwondingen in het gelaat kunnen we best spreken van zwaar geweld.

Alsof het allemaal nog niet laffer kan, heeft de dader ook nog haar pakje shag gestolen. Haar telefoon en haar fiets waren niet ontvreemd. Het slachtoffer toont zich in ieder geval van haar beste kant, door in plaats van uit te rusten alweer langzaam te fantaseren over het bezorgen van kranten.

Zo zouden meer medewerkers moeten zijn. Iemand iets gezien/gehoord? Schroom vooral niet de politie op de hoogte te brengen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →