Upd: Kuzu: mijn woorden zijn uit context gehaald 

10 juli 2018 - 16:37

DENK'er Tunahan Kuzu heeft een duidelijke boodschap voor de maatschappijkritische Nederlander. Volgens hem moet iedereen die problemen heeft met de multiculturele samenleving, maar 'oprotten'. Zo dan.

"Als hun dat niet bevalt, dat veranderende Nederland, waarbij verschillende mensen met verschillende achtergronden samen met elkaar leven, in een stad als Zaandam, een wijk als Poelenburg, dan rotten zij maar op", aldus Kuzu in een video van mede-multicultureelpersoon en voormalig tuigvlogger Ismail Ilgun.

Kunnen wij een hoop over zeggen, doen we maar niet. Bekijk hieronder.

Update 16.37 uur:

U verwacht het niet, maar Kuzu heeft inmiddels gereageerd op de ontstane ophef over de uitspraken die hij deed tijdens het diepte-interview met Ismail Ilgun. Volgens hem is er helemaal niet zoveel aan de hand, want zijn woorden zouden uit de context zijn gehaald.

"Het is echt te makkelijk om één zin uit een video van een half uur te pakken en dat los te trekken van de context. Ik doe niet mee aan dat sentiment eromheen en zal me blijven inzetten om de groeiende tendens van xenofobie, racisme en discriminatie een halt toe te roepen waardoor Nederlanders zich thuis voelen in ons land", aldus de DENK'er tegenover RTL Nieuws. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie