Kuzu weigert Netanyahu de hand
Binnenland

Kuzu weigert Netanyahu de hand.

Aandachtsverslaafde Tunahan Kuzu is HEEL boos op Israël. Wat doe je dan? Dan ga je helemaal vooraan staan met een glimmende Palestina-button als premier Benjamin Netanyahu langskomt, en geeft hem demonstratief geen hand.

Want o wee, o wee, straks zou niemand kunnen zien wat ons aller Kuzu van het bevriende staatshoofd vindt. Kuzu kon zich nog niet zo lang geleden ontzettend opwinden over lelijk doen tegen bevriende staatshoofden. Toen ging het echter over een heel slecht gedicht over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.

Was het niet Tunahan Kuzu die ten tijde van Ebru Umars arrestatie voor Erdo-belediging zei: "De Nederlandse wet verbiedt het ook om ons eigen staatshoofd, de koning, en bevriende staatshoofden te beledigen en daar staan wij achter"?

Iemand niet de hand schudden valt wellicht eerder in de categorie 'onbehoorlijk' dan 'belediging'. Maar je kunt ook niet helemaal vooraan gaan staan om de hand met een brede glimlach te weigeren. Enfin, gefeliciteerd Kuzu, we hebben het toch weer over je... 

Alle artikelen geladen. Overzicht →