Lachen: vrouw krijgt poepdouche
Binnenland

Lachen: vrouw krijgt poepdouche.

De achttienjarige Lotte uit Eindhoven kreeg gisteren een onaangename verrassing toen ze rustig op het toilet zat. Werkzaamheden aan het riool zorgden ervoor dat er uit het niets een fontein van rioolwater uit haar wc spoot.

De onfortuinlijke tiener zat naar eigen zeggen helemaal onder de uitwerpselen, de hele badkamer ook. "Het spoot eruit! Het kwam bijna tot aan het plafond. Ik moest meteen overgeven", aldus de verbouwereerde Lotte.

Werkzaamheden niet goed aangekondigd

Het gezin waar het meisje onderdeel van uitmaakt stelt dat de werkzaamheden niet goed waren aangekondigd, meer huizen in de straat kregen te maken met een borrelend geluid in wastafels en spuitende toiletten.

Heel vervelend

De gemeente Eindhoven trekt in een reactie het boetekleed aan: "We vinden het heel vervelend wat er gebeurd is. We zoeken uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. Gekeken wordt hoe we de communicatie kunnen verbeteren."

Voor het arme gezin en hun met poep besmeurde dochter komt dat te laat. Omdat ze te lui zijn hun eigen badkamer schoon te maken, hebben ze de hele dag in de stank gezeten. Tegen de avond kwam er een schoonmaakploeg om de badkamer te reinigen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →