Ladderzatte mevrouw schopt ambulancemedewerker
Binnenland

Ladderzatte mevrouw schopt ambulancemedewerker.

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe idioot het is wanneer mensen hun misplaatste woede koelen op onschuldige hulpverleners. Vandaar dat we u ook van dit nieuwtje op de hoogte willen brengen.

In Vlissingen is een ambulancebroeder het slachtoffer geworden van een 60-jarige boze vrouw, die zo dronken was dat ze de hulpverlener "tegen de benen en/of de rug" trapte.

Ze werd gisteravond liggend voor een café op straat gevonden, waarna de politie werd ingeschakeld. Omdat ze erg verward reageerde en niet meer wist wat haar was overkomen, waren de agenten zo aardig om een ambulance voor haar te bellen. Blijkbaar was mevrouw daar niet zo van gediend, getuige haar agressieve reactie toen ze eenmaal werd onderzocht. 

Hierna mocht ze met de agenten mee en werd ze in de bak gegooid. Uit een ademtest bleek dat ze vijf keer zoveel alcohol had geconsumeerd als is toegestaan in het verkeer. De vrouw mocht zich, na te zijn ontnuchterd, vanochtend verantwoorden voor haar escapades, maar zit momenteel nog lekker vast.

Alle artikelen geladen. Overzicht →