LAF: inbraak bij voedselbank, tuig vernielt eten 

04 november 2017 - 08:30

Goedemorgen allemaal. W. E. E. K. E. N. D. Uitslapen, er lekker met de familie op uit, je partner eens lekker verwennen met een ontbijtje op bed. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Alhoewel verscheidene politici (wat weten zij nu helemaal) van het hoogste torentje blazen dat het FANTASTIES gaat met Nederland, wijst de praktijk toch echt anders uit. Maar goed, in een villawijk zie je natuurlijk geen verschil. Alleen wanneer het verwende dochtertje van je buurman haar derde paard cadeau krijgt.

Terug naar onze werkelijkheid dan. Eergisternacht sloegen typhustokkies vandalen toe bij de voedselbank in Krimpenerwaard. Nadat zij zichzelf toegang hadden verschaft via de achterdeur, werden tientallen dozen met voedsel, bestemd voor meer dan honderd gezinnen (nogmaals: gaat FANATASTIES in Nederland), tot moes geslagen. Vervolgens werd er frisdrank over de etenswaren heengekieperd.

Vrijwilligers, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het welzijn van anderen, barstten in huilen uit bij het aanschouwen van de aangerichte schade.

Het pand is niet voorzien van beveiligingscamera's, waardoor het tot op heden onduidelijk is wie er verantwoordelijk kan worden gehouden voor de inbraak. Wel is er aangifte gedaan. Het is bijna niet te bevatten dat er dusdanige onderkruipels in onze samenleving wroeten. Je moet echt behoorlijk ziek in je hersenpan zijn om tot zoiets laags in staat te zijn.

Nederland anno 2017. Vroeger was alles beter, zo zeiden onze oma's en opa's eens..

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie