Laffe Albert Verlinde nuanceert uitspraken over Humberto

Laffe Albert Verlinde nuanceert uitspraken over Humberto 

18 januari 2022 - 10:36

Neerlands bekendste roddeltante Albert Verlinde heeft gisteravond zijn uitspraken over Humberto Tan over ongepast gedrag enigszins genuanceerd. Hij beklemtoonde dat hij Tan niet "op een hoop" met The Voice had willen gooien. Hij had zich naar eigen zeggen "niet gerealiseerd dat mensen dit in het weekend van die zware verdachtmakingen op één hoop" met The Voice zouden gooien. Hij wijt dit aan "de dynamiek van de afgelopen dagen".

Verlinde dacht een primeurtje de wereld in te slingeren door in het programma Shownieuws tijdens het onderwerp over The Voice ook een 'nieuwtje' over Humberto over ongepast gedrag te vertellen en riep op tot een breder onderzoek naar de "cultuur" binnen RTL, maar dat pikte de RTL-presentator niet en deed aangifte van de "lasterlijke" uitspraken. En die gaat Humberto ook niet intrekken. "Het is nu aan het OM", laat hij aan het ANP weten.

Verlinde zei dat Tan ten tijde van zijn talkshow RTL Late Night, die van 2013 tot 2019 op de buis was, de gewoonte had om met leuke vrouwen nog wat 'na te babbelen' en hen appjes te sturen. Niet ongeloofwaardig, want we kennen tenslotte allemaal de verhalen over Dionne Stax, maar hij zou het met meer vrouwen geprobeerd hebben. Naar eigen zeggen vertelde Verlinde dit niet aan het Nederlandse publiek om Tan te naaien (nee, natuurlijk niet!).

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml