Laffe VVD heeft lak aan toeslagenouders, stuurt nieuw Kamerlid

Laffe VVD heeft lak aan toeslagenouders, stuurt nieuw Kamerlid 

12 mei 2022 - 14:33

De VVD heeft zich weer eens van een laffe kant laten zien door een of ander nieuw broekie naar het debat over uithuis geplaatste kinderen van ouders van de toeslagenaffaire te sturen. Waarom zou je ook verantwoording afleggen, nietwaar? 

Kersvers Kamerlid Ruud Verkuijlen voerde namens de partij het woord maar aangezien hij 'nieuw' in de Kamer is, is het 'not done' om meneer (en dus zijn partij) vragen te stellen over zijn geraaskal en de puinhoop die het voorgaande kabinet onder VVD-leiding ervan heeft gemaakt.

"Kamerleden die hun zogenoemde 'maiden speech' houden, worden daarbij niet onderbroken, zo is de ongeschreven regel. SP-leider Lilian Marijnissen zei voordat Verkuijlen sprak het "ongepast" te vinden dat de VVD in een debat over dit onderwerp iemand het woord laat voeren aan wie geen vragen kunnen worden gesteld."

Inderdaad. Wat heeft het dan voor zin om debat te voeren? Gedupeerde ouders van de affaire met de kinderopvangtoeslag keken toe, hadden door dat ze niet serieus werden genomen en zijn dan ook weggelopen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml