Lekkere snoeiharde seks voor het huwelijk met Fajah Lourens
Entertainment

Lekkere snoeiharde seks voor het huwelijk met Fajah Lourens.

Vroeger, toen mensen nog televisie keken, brak Arie Boomsma door dankzij de EO alwaar hij 40 Dagen Zonder Seks presenteerde. Een ultra-moralistisch evangelisch zedenpreekprogramma waarin het diepchristelijke 'geen seks voor het huwelijk'-standpunt werd uitgedragen, want dat moet van de Heiland.

In dat programma werden 'jongeren' gevolgd die niets anders deden dan zuipen en neuken en ineens 40 dagen lang alleen nog maar mochten zuipen, niet neuken, zelfs klaarkomen liever niet. Hielden ze dat vol dan wonnen ze de Heer Jezus in hun hartje, ofzoiets.

Maar dat was vroeger. Toen keken mensen nog TV. En had Arie Boosma nog geen ruzie met de EO.

Anno 2017 kijkt helemaal niemand onder de 77+ nog TV, laat staan naar de EO. Toch wil de EO alsnog het blijde woord van Maagdenvlies en Knaapmans van deur tot deur brengen waardoor wederom 40 Dagen Zonder Seks van achter het orgel tevoorschijn is getrokken. Zonder Arie Boosma.

Maarrrrrr: met Fajah Lourens! Als niet-neuken-coach! Jawel! Jezus is ook voor haar gestorven, daarom mag zij nu Dom Jong Volk begeleiden in die anderhalve maand van NPO-kermiscelibaat. 

Maar waarom, in Jezusnaam, Fajah Lourens? Bij de fucking EO? Doen die nu ook al spuiten en slikken? Fajah

"Ik hou ervan met mensen aan de slag te gaan. Om te ontdekken waar de problemen zitten, te helpen, inspireren en motiveren. Het is vooral weglopen voor gevoel. Als een vlucht. Ik ben een motivator. Ken het gevoel dat je niet investeert in jezelf? ik kan veel meer genieten van het moment. Ik leef in het nu."

LOL! Right. En amen. 

Zo. Laat de kinderen nu maar op in tot Hem komen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →