Zweedse afterparty: castratie & moord
Raar

Zweedse afterparty: castratie & moord.

Een 37-jarige Zweed is vandaag tot levenslange celstraf veroordeeld voor moord en verminking. Martin Olsson doodde een man van 53 uit de stad Kalmar in diens eigen huis. Het slachtoffer incasseerde tientallen steek- en snijwonden en werd ook gecastreerd. 

Het misdrijf vond plaats begin november. Olsson was samen met zijn vriendin en een andere man door het latere slachtoffer thuis uitgenodigd voor een after na een avondje drinken in de kroeg. 

Al snel brak in de keuken ruzie uit tussen Olsson en de 53-jarige man. Deze kreeg klappen en werd 22 maal gesneden en gestoken met een mes.

Door buren ingeseinde politieagenten werden bij de deur van het appartement gestopt door Olssons vriendin. Zij probeerde de dienders nog tevergeefs op de mouw te spelden dat het bloed afkomstig was van een halloweenfeestje. De politie trapte er niet in en vond in de badkamer het lijk met afgesneden genitaliën. Vijf messen zouden bij de slachtpartij zijn gebruikt.

Olsson heeft volgens de Zweedse Local een hele reeks geweldsmisdrijven op z'n naam staan en was voorwaardelijk vrij toen hij de moord beging. De rechter noemde zijn acties "barbaars". 

Alle artikelen geladen. Overzicht →