Lezen: het halal verkiezingsprogramma van DENK
Binnenland

Lezen: het halal verkiezingsprogramma van DENK.

Beruchte pietenpartij DENK presenteerde vandaag haar nieuwe verkiezingsprogramma voor 2017. De politieke beweging heeft zich naar onze bescheiden mening opnieuw weten te overtreffen, maar oordeelt u gerust zelf.

In een ideaal Nederland bannen we niet alleen ‘autochtoon’ en ‘allochtoon’ uit onze vocabulaire, maar spreken we ook over ‘wederzijdse acceptatie’ en spoelen we onze mond als we onverhoopt toch iets over ‘integratie’ roepen, zo blijkt uit het document op de website van DENK. Ook bemoeien we ons voortaan met de Armeense genocide uit 1915, we erkennen namelijk het leed van beide partijen. Voor de naam van het ministerie van Defensie is een passender alternatief gevonden: Vrede en Wederopbouw. Burgers van zestien jaar en ouder krijgen daarnaast stemrecht en discriminerende Nederlanders worden geconfronteerd met hun slachtoffers door middel van een contacttaakstraf.

Verrassend genoeg heeft DENK ook punten waar de gemiddelde Nederlander zich gretig achter zal scharen. Ze is vóór het aftrekbaar maken van de belasting van een rentevrije – ofwel HALAL – hypotheek, schuwt in het geval van seksueel misbruik geen chemische castratie en wil meer budget en capaciteit bij de politie om (online) kinderporno te bestrijden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →