Lichte lockdown

Lichte lockdown 

15 november 2021 - 11:49

Demissionair of niet, Mark Rutte en Hugo De Jonge blijven schitterende politici. Zij behoren respectievelijk tot de VVD en het CDA, twee centrumpartijen, met als derde D66, dat ondermeer de grandioze Sigrid Kaag herbergt, met haar lekkere kont. Veronderstel dat ze naakt een wilde indianendans uitvoert, waarbij haar tieten zwabberen, dat is toch erg geil om aan te denken?

Ik bedoel, de centrumpartijen zijn de enige van tel, want alle andere partijen zijn extremistisch, ondermeer de PvDA, de CU, het FvD, de PVV, GroenLinks, en noem ze maar op, allemaal willen ze onze westerse, democratische maatschappij ondergraven, door van de pot gerukte maatregelen te willen doordrukken, zoals arbeiders die evenveel geld moeten verdienen als slimme, afgestudeerde mensen (PvdA); iedereen die weer op zondag ter kerke moet gaan (CU), swastika’s die vrij op muren mogen worden getekend (FvD), oude allochtoonse vrouwtjes die hun hoofddoek in brand moeten steken (PVV). en het aantal koeien dat moet worden gehalveerd en op de koop toe mogen de overblijvende koeien geen scheten meer laten (GroenLinks). Wat mag men zich in dat goeie ouwe Nederland gelukkig prijzen dat er centrumpartijen bestaan, die zich noch links noch rechts profileren, die iedere inwoner het beste toewensen, en die er niet voor of tegen zijn dat prostitueé’s belastingen betalen, dat invaliden gratis op de trein mogen, en dat schrijvers van slechte boeken subsidies krijgen. Natuurlijk moeten ook deze partijen wel eens maatregelen treffen die niet bij de hele bevolking in goede aarde vallen.

Zo is er thans de lichte lockdown, waarbij de kroegen om acht uur dicht gaan, waarbij opnieuw anderhalve meter afstand in acht dient te worden genomen, waarbij het mondkapje z’n rol blijft spelen, waarbij niet-gevaccineerden en sukkels die nochtans negatief hebben getest nergens meer binnenmogen, en waarbij de kans groot is dat binnenkort de theaters en dat soort oorden nog maar ‘ns hun deuren moeten sluiten. Dat laatste vind ik persoonlijk geen betwistbare maatregel, omdat in theaters e tuti quanti zo goed als louter te mijden bagger wordt vertoond. Nagenoeg geen enkel toneelstuk is het bekijken waard, de meeste stand-upcomedians vertellen nul komma nul grappen, muziekensembles toeteren er maar wat op los tot je oren pijn doen, en kort samengevat slaagt praktisch niemand erin om een vertoning in elkaar te flansen waar je wat aan hebt.

En dat de kroegen om acht uur dienen te sluiten, dat is ook geen ramp. Zo zal het alcoholisme, dat welig tiert onder de Nederlandse bevolking, gediminueerd worden. In Nederland wordt gezopen bij de beesten af. En drugs! Je kunt je in een Nederlandse stad geen tien meter bewegen of een of andere dealer, zelf een junk van hier tot ginder, wil je dope aansmeren. Laatst was ik in Spijkenisse, en had ik gewild, ik had binnen het uur coke, weed, speed, lsd, en andere rotzooi gescoord, en ik heb alleen een paar grammetjes coke gekocht, omdat af en toe een lijntje een mens wat ontspanning biedt, hem doet vergeten dat het hele leven een ramp is, en hem de moed geeft om tegen een vrouw met een korte rok aan te zeggen: ‘Let jij maar op, of zo meteen valt je mossel van tussen je benen.’

Ondertussen moeten we onze steun blijven getuigen aan de mensen in de zorg. Te wijten aan de oprukkende vierde golf hebben ze het moeilijker dan ooit tevoren. Ik stel voor dat de zorgverleners zonder juridische gevolgen ook geregeld een lijn coke mogen snuiven, wat hen in staat zal stellen om met minder stress dan tevoren de klootzakken te verzorgen die op het IC liggen omdat ze zich niet hebben laten vaccineren. Verder voorspel ik dat we rond 2027 verlost zullen zijn van Covid19, want in wezen ben ik een optimist.  Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.