Lichtgetintiër ramt hamer op schedel metropassagier
Binnenland

Lichtgetintiër ramt hamer op schedel metropassagier.

Tsja, Amsterdam. Wat moet het een feest zijn om daar te mogen wonen. Betonblokken die het straatbeeld sieren, belachelijke huurprijzen voor formaatje bezemkast, liquidaties all over the place en maar twee hele openbare vrouwentoiletten.

Sorry, we vergaten nog de positieve uitwerking die de multiculturele samenleving op de stad heeft en dan doelen we niet op een doorsnee uitzending van Opsporing Verzocht.

Zondag 26 november 2017. Zomaar een zondagavond in onze schijnveilige hoofdstad. Een man stapt metro 54 binnen die hem naar Gein moet brengen. So far, so good.

Enkele ogenblikken later ontstaat er een woordenwisseling tussen de man, en drie Amsterdammers met een migratieachtergrond. AT5 gaat hierin wel heel erg ver, door te spreken van 'lichtgetinte' jongens. Heel jammer weer.

Hamer op schedel

Anyway, een van de kleurlingen blijkt niet zo van het praten en besluit opeens dat hij wel genoeg heeft van de discussie. Hij tovert een klauwhamer tevoorschijn en ramt de man kiezelhard op zijn schedel. Daarna vlucht het trio weg.

Bewonderenswaardig genoeg heeft het slachtoffer de mokerslag overleefd. Hij ligt in het ziekenhuis. De politie heeft geen idee wie er achter de schrikbarende aanval zitten. Alleen bekend is dat een van de jongeren een gele muts droeg en een ander een mondkapje.

Alle artikelen geladen. Overzicht →