Lichtgetintiërs meppen bejaarde halfdood, beroven hem
Binnenland

Lichtgetintiërs meppen bejaarde halfdood, beroven hem.

Neeeee, we willen dit niet melden. Schetst onbedoeld zo'n negatief beeld ook. Maar kom op, wanneer je het in je hoofd haalt om met je vriendje een 76-jarige man in zijn eigen woning naar de grond te slaan en hem beroofd, dan verdien je de publiekelijke schandpaal.

Het gebeurde gisteren in Rotterdam. Twee jongemannen, volgens 112Vandaag 'getint' van huidskleur', belden rond 20.40 uur bij het slachtoffer aan. 

De man wilde aanvankelijk niet opendoen. Nadat de twee boys met een lulverhaal over verloren sleutels uiteindelijk toch het vertrouwen van de man wisten te winnen, sloegen ze toe.

Direct nadat de deur openging werd de man toegetakeld. Met enkele slagen en trappen werd vakkundig een eind gemaakt aan eventuele weerstand. Eén van de overvallers doorzocht daarop de woning waarna de twee de buurt ontvluchtten.

Met de man gaat het niet zo goed, hij verblijft momenteel in het ziekenhuis. De politie heeft nog niet achter de identiteit van de daders kunnen komen. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →