LIDL sloopt Avondland met moussaka uit blik
Raar

LIDL sloopt Avondland met moussaka uit blik.

Na het kapotmaken van pasen met 'verstopeitjes' en het cultureel marxistisch afpakken van kerstmis ('eindejaarsfeest') en de Oorlog Tegen Zwarte Piet wordt de rijke Joods-Christelijke traditie van Europa weer een gevoelige slag toegebracht, en wel via de blikken moussaka van de LIDL.

Als dit iets uit een niet-Westerse cultuur op deze wijze was verminkt dan stonden alle social justice warriors nu krijsend en gewelddadig te demonstreren tegen cultural appropriation van een primitieve maar moreel hoogstaandere cultuur enzovoorts etcetera. 

Maar de LIDL kan straffeloos onze kruisjes betasten. 

 “Wij vermijden het gebruik van religieuze symbolen, omdat we geen enkel geloof willen uitsluiten”, reageert een woordvoerder van de van oorsprong Duitse keten bij RTL Info. “Wij zijn een bedrijf dat diversiteit respecteert en dat verklaart de samenstelling van deze verpakking.”

LIDL. Kap eens met de ont-kerstening van ons mooie Avondland. SCHANDE!!1!1! Wij zijn protesteren bij LIDL, met symbolische brandende kruizen. Slogans: "GEEN GRIEK ZONDER BASILIEK", "1, 2, 3, 4 KOOP NOOIT MOUSSAKA HIER" en "GREEK LIVES MATTER".

Kijk HIER voor de originele gebouwen, mét kruisjes op de koepels.

En hieronder de jezusgecastreerde versie van LIDL

kwets0nd

Alle artikelen geladen. Overzicht →