Lidl wil dat u vega eet, legt vega-vlees naast echt vlees

Lidl wil dat u vega eet, legt vega-vlees naast echt vlees 

09 juni 2023 - 15:15

Het schaamteloze gedram kent geen grenzen. Supermarkt Lidl wil heel graag deugen dat u minder vlees gaat eten, en daarom legt het de vier best lopende vleesvervangers zo, pardoes, direct naast het vlees. Zo kunt u makkelijk voor de vega-variant kiezen, want dat is wel de bedoeling natuurlijk!

Het gaat in eerste instantie om vegan rulgehakt, vegetarische kipstukjes, de vegan shoarmaschnitzel en de vegaburger. Die zijn niet te vreten en écht gehakt, échte kipstukjes, échte schnitzels wel, maar daarvoor zijn ook arme diertjes doodgemaakt dus hup, om u een schuldgevoel aan te praten ligt voortaan de vega-variant er direct naast.

Na drie maanden hersenspoelen kijkt de discounter wat het effect is van de nieuwe indeling. Wageningen University & Research kijkt mee met het experiment, dat in 70 van de 440 filialen gaat lopen.

Wij bij PowNed laten ons trouwens mooi niet gek maken, vanavond op het dakterras gaan we lekker bbq'en! Lekker met echte steaks, sappige hamburgers en gemarineerde kippenpoten. F*ck jullie, Lidl!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml