Lief: Ismail Ilgün krijgt tijdelijke dagbesteding
Entertainment

Lief: Ismail Ilgün krijgt tijdelijke dagbesteding.

Voormalig tuigvlogger en huidig wereldverbeteraar Ismail Ilgun gaat onder andere samen met Patricia Paay en haar dochter Christina Curry meedoen aan een nieuwe zesdelige programmareeks van RTL5. 

In het programma, waar geen enkele BN'er gezien het huidige deelnemersveld voor te porren was, zal Ilgün een aantal therapiesessies ondergaan voor het oog van de camera en de paar ouderwetse televisiekijkers die Nederland nog telt. Dit feest zal plaatsvinden onder leiding van psychiater Esther van Fenema en heeft openhartige gesprekken als doel.

Kapotsaai, kunnen nu al voor 90 procent invullen waar het over zal gaan. Gokken op de impact die de tijd als Vomar-vlogger op Ilgün heeft gemaakt, hoe hij zich nu inzet voor de maatschappij (staat onder contract bij platenlabel TopNotch, dat recent door Het Parool als uiterst omstreden werd afgeschilderd) en meer van dat gelul.

Ook de gesprekken van Patricia 'ben ik nog in de picture' Paay zullen vermoedelijk niet veel meer inhoud bevatten dan een monoloog over haar verwoeste leven na de uitgelekte plasseks-video. Kortom: u mist niets als u niet kijkt. Over exact twee weken start Ilgüns dagbesteding. Hij is zelf in ieder geval verguld met zijn deelname aan 'een nieuwe programma'.

Alle artikelen geladen. Overzicht →