Liefste bejaarde ever Henk Krol running mate van Wybren van Haga

Liefste bejaarde ever Henk Krol running mate van Wybren van Haga 

01 augustus 2023 - 10:41

We hebben zware tijden gekend in Nederland. Bestuurd worden door figuren als Mark Rutte, Wobke Hoekstra, Eric Wiebes, Hugo de Jonge en natuurlijk bovenal neoliberaal der neoliberalen Stef Blok doet een land meer kwaad dan goed. Zo is het nou eenmaal. Echt goed gaat het dan ook niet met Nederland.

Ga maar na wat de rits aan problemen zijn waar al die kabinetten Rutte ons mee hebben opgezadeld. Een woningmarkt die muur- en muurvast zit en alleen toegankelijk is voor mensen met een enorme portemonnee. Een giga asielprobleem. AZC-dorpen als Ter Apel die worden geterroriseerd door kansloze asielzoekers uit veilige landen. De toeslagenaffaire waardoor duizenden gezinnen willens en wetens de vernieling in zijn geholpen en nog altijd moeten vechten voor gerechtigheid. De aardbevingsproblematiek in Groningen waarbij ook weer duizenden huishoudens in de steek zijn gelaten nadat ze uit hun huizen zijn getrild.

Dan hebben we nog de stikstofcrisis, de boze boeren, het klimaat, alle demonstranten die om de haverklap het land stilleggen (Farmers Defence Force aan de ene kant, Extinction Rebellion aan de andere kant), er is een nijpend personeelstekort op bijna elk gebied waardoor sectoren als onderwijs en de zorg piepen en kraken. Het leven wordt door enorme inflaties duurder en duurder. En etcetera etcetera.

Met zoveel problemen blijft het een wonder dat het kabinet Rutte IV niet veel eerder is gevallen. Maar hoe nu verder? Ja, er zijn problemen. Ja, er komen verkiezingen. Ja, er moet veel gebeuren. Ja, er is werk aan de winkel. Ja, het land is gepolariseerd. Ja, mensen zijn snel boos op elkaar. Ja, in de Tweede Kamer is het een ratjetoe met honderdduizend partijen die constant schreeuwend met elkaar in de clinch liggen. Ja, af en toe wordt je er hopeloos van.

Tot gisteravond! Want ojee, ojee, ojee. Wie zagen we daar aan één van de vele talkshowtafels? Niemand minder dan Henk Krol. De liefste bejaarde van Nederland, vooral bekend als voormalig hoofdredacteur van de Gaykrant, pensioendeskundige van de Gaykrant, bed & breakfast-eigenaar en de man die elk overleden persoon nog gewoon feliciteert op zijn of haar verjaardag, komt doodleuk terug in de Tweede Kamer. Wat? Ja! Is hij dan de mysterieuze premierskandidaat van BBB? Nope, helaas, dat nou ook weer niet. Henkie Spankie wordt de running mate van niemand minder dan Wybren van Haga, die weer vooral bekend is van al zijn pandjes.

Wybren en Henk, samen in de Kamer. Dat belooft wat. Wat? Geen idee. Henkie is gezellig, lief en leuk, maar ook een goede ruziemaker. En Wybren, die vecht de laatste tijd enorm tegen de ouderdom, sport zich een ongeluk en is fitter dan ooit. Kan Henk dat wel bijbenen? We gaan het zien. Het belooft een gezellige bingo-avond te worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.