Lil' Kleine weer in het land, verlaat op hoge snelheid Schiphol

Lil' Kleine weer in het land, verlaat op hoge snelheid Schiphol 

28 februari 2022 - 10:59

Attentie, attentie alle vrouwen van Nederland: Lil' Kleine is weer in het land. De 'rapper' wacht vandaag het beroep dat het Openbaar Ministerie heeft aangetekend tegen zijn vrijlating en gisteren landde hij daarom na een verblijf in Spanje op Schiphol. Volgens De Telegraaf werd hij opgewacht door vrienden en verliet hij met hoge snelheid de luchthaven, om geïnteresseerde persmuskieten af te schudden.

Gearresteerd worden door Nederlandse agenten is nog altijd beter dan door de Guardia Civil (heeft hij ook al ervaring mee), moet Kleine gedacht hebben. En opnieuw gearresteerd worden zou best eens kunnen. Lil' Kleine zat zoals u weet twee weken geleden drie nachten vast nadat hij het hoofd van zijn verloofde Jaimie Vaes tussen een autodeur had geklemd, maar daarna werd het heerschap vrijgelaten.

De raadkamer van de rechtbank Amsterdam buigt zich vandaag dus over het beroep dat het Openbaar Ministerie heeft aangetekend tegen de vrijlating van Lil' Kleine. De behandeling van het hoger beroep vindt plaats achter gesloten deuren.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml