Lil Kleine wil geen biertjes meer koppen
Entertainment

Lil Kleine wil geen biertjes meer koppen.

Rapper Lil'Kleine werd eergisteren bij een optreden op de kermis in het Limburgse Meijel getrakteerd op een ouderwetse bierdouche. Na slechts 2,5 minuut optreden vond Yorikje het welletjes en stapte hij van het podium.

De organisatie van de kermis eiste daarop het geld terug dat de rapper verdiende met zijn optreden. De artiest, die overal rondbazuint hoeveel centjes hij wel niet binnenharkt, is echter niet van plan ook maar één eurocent te retourneren en zegt: "Het enige dat ik heb te zeggen is: ik kom om liedjes te zingen en niet om biertjes te vangen."

Toen het megasterretje afscheid nam, deelde hij nog wel een sneer uit naar het aanwezige publiek: "Ik heb 1, 2, 3, 4.000 euro verdiend. Later!"

Populariteit

Organisator Ronald van Tilborg meldde gisteren al juridische stappen te zullen ondernemen en contact op te nemen met het management van de rapper om een regeling te treffen, zo meldt het AD. Hoe populair Lil'Kleine echt is, blijkt wel uit het feit dat er haast overal waar hij verschijnt speciaal hekken moeten worden geplaatst zodat Kleine geen bier over heen geflikkerd krijgt. Hetzelfde geldt overigens voor collega Ronnie Flex.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →