Lil' Kleine heeft zoveel schijt aan u dat het niet meer leuk is
Entertainment

Lil' Kleine heeft zoveel schijt aan u dat het niet meer leuk is.

Over Jorik Scholten, alias Lil' Kleine, is in de afgelopen jaren al een hoop gezegd en schreven. De 23-jarige snelprater op een beat is al jaren van mening dat hij met geld status koopt. Dat hij dat echt denkt  hoort u trouwens in zo'n beetje elk liedje terug. Elk liedje gaat over geld, vrouwen, geld en geld. Oh ja, en geld. 

De originaliteitsprijs gaat in ieder geval aan zijn neus voorbij. Wanneer u Jorik hoort praten zou u bijna denken dat er een 'als ik later groot ben-dromertje' aan het woord is, verpakt in een volwassen lichaam.

In de belevingswereld van Jorik is het stoerste dat je kunt doen, aan iedereen laten zien dat je een leuk bedrag te besteden hebt. Dat het stoer is om te laten zien wat hij kan doen en anderen lekker niet kunnen. In de ogen van Lil'Kleine bent u maar een schooier, een nietsnut. Zo, die zit ouwe!

In een interview met Quote500 laat Jorik zich wederom van zijn slimste kant zien. Zo noemt hij een champagnerekening van 9.000 euro op één avond 'gewoon weinig', bestelde hij 150 oesters (hij at er 35) voor een leuke foto en lacht hij zich rot om de hypotheek van 3.000 euro per maand voor zijn huis. , want "zo duur zijn mijn schoenen." Met "tokkies die het snot uit hun neus vreten" wordt hij tevens ook liever niet gezien.

Dat zijn fans vaak niet dezelfde liquide middelen voorhanden hebben als Jorik en afkomstig zijn uit die 'Lil'Kleine no-go area's, is hij in zijn bewijsdrang even vergeten. Maar ach, hij 'rapt' nog drie zinnen en de aanhangers staan weer op de banken, Jorik compleet in de veronderstelling latend dat hij weer een megahit heeft afgeleverd. U bent dus eigenlijk zelf verantwoordelijk voor het gedrag van uw voorbeeld. 

Afgaande op eerdere interviews denken we dat Jorik eigenlijk heel eenzaam is, verlangt naar oprechte liefde en warmte. Een schouder om heel hard op te huilen, zeg maar. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →