Limburger overvalt snackbar, vlucht per fiets
Binnenland

Limburger overvalt snackbar, vlucht per fiets.

Limburg, wij houden er van. De eenvoud die daar nog heerst is een voorbeeld voor de rest van Nederland. Van waardeloos onderhouden balkons en drugsrunner-tsunami's, naar overvallers die nog gewoon per fiets vluchten.

Zo werd er gisteren rond 22.15 uur in het pittoreske Stein (wie kent het niet?) een roofoverval gepleegd op snackbar, voor Limburgers: frietenboet, De Vaart.

De laffe dader is er, na gedreigd te hebben met een vuurwapen, met een onbekend geldbedrag vandoor gefietst. De Limburgse politie is er helaas niet in geslaagd de man in de kraag te vatten. Ondanks dat de Limburgse speurneuzen er ALLES aan doen de overvaller te traceren (kan wel even duren in Limburg), zou het zomaar kunnen zijn dat iemand anders de snackbarboef tegenkomt. Dan dient u het alarmnummer te bellen, misschien blijft de man daar dan wel wachten tot de popo is gearriveerd.

De politie heeft desalniettemin een heerlijk verhelderend signalement afgegeven. De man droeg/draagt een zwart vest, zwarte bivakmuts en een Gucci nektasje rugtas. Hij zou daarnaast lijden aan een penetrante krokettengeur, maar dat valt in Limburg niet zo op.

Hadden wij al verteld dat we van Limburg houden?

Alle artikelen geladen. Overzicht →