Linda de Mol 'beslist niet' samen met Jeroen Rietbergen

Linda de Mol 'beslist niet' samen met Jeroen Rietbergen 

20 september 2022 - 12:54

Dan nog even over het 'statement' van Linda de Mol. De tv-koningin reageerde gisteren voor het eerst uitgebreid middels een column op haar ervaringen rond de rel rondom het programma The Voice. Of nou ja, uitgebreid. Wie het uitgebreide verhaal wil lezen dient wél de nieuwe Linda te kopen à 7,95 euro.

Want #Metoo is natuurlijk heel vervelend voor de slachtoffers en zo, maar wat minder vervelend voor de verkoopcijfers. Ook zo'n verhaal over wat Linda nou zelf heeft ervaren verkoopt wel natuurlijk. Een eerste teaser is op de website te lezen, maar wie nou wil weten wat ze echt vindt moet ouderwets met knaken over de brug komen.

"Ik wilde de deur niet meer uit, geen vreemde mensen onder ogen komen, sloot me op in mijn eigen huis, deed ’s nachts geen oog dicht en kon alleen maar huilen. En al was ik omringd door lieve vrienden en familie, ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld", aldus Linda "ik heb niks verkeerd gedaan" de Mol.

O ja, mocht u denken dat Linda en Jeroen misschien toch weer bij elkaar zijn. Dat is dus 'beslist' niet zo. "Voor iedereen in de media die er zo vreselijk druk mee is: nee, we zijn beslist niet weer bij elkaar. We praten af en toe. Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag."  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml