Lingeriedief gepakt met lok-bh
Raar

Lingeriedief gepakt met lok-bh.

Ze bestaan blijkbaar: mannetjes die het leuk vinden om ondergoed van onbekende vrouwen van de waslijn te jatten. De politie in Hengelo heeft nu de primeur: het heeft een dief met een lok-bh in de kraag weten te vatten.

Een vrouw uit Hengelo vertelde in augustus aan de politie dat er lingerie van haar waslijn was gestolen. Een paar dagen later krijgt ze ineens een bos bloemen voor de deur. "Daar is de vrouw enorm van geschrokken. We hebben daarom camera's opgehangen. En in september wordt er weer ondergoed van de lijn gestolen", vertelt een woordvoerster tegen RTV Oost.

Omdat de dief de camera's waarschijnlijk in de gaten had, zorgde hij ervoor dat hij onherkenbaar op de beelden was. Een agent besloot daarom, net als bij de welbekende lokfiets, een bh te prepareren.

De dief sloeg nog eens toe en zo kon hij worden aangehouden, met de gestolen bh in de fietstas. "Maar we hebben nog meer ondergoed gevonden, ook lingerie dat niet van die ene vrouw is. We zijn op zoek naar vrouwen, vermoedelijk in Hengelo, die dus ook lingerie kwijt zijn."

Alle artikelen geladen. Overzicht →