Live: extreemlinks presenteert coalitieakkoord 020 

24 mei 2018 - 09:23

Autobestuurders opgelet: in Amsterdam gaat links u keihard aanpakken. In het nieuwe coalitieakkoord dat vandaag gepresenteerd wordt, komt een reeks autowerende maatregelen naar voren. Denkt u aan het gestaag afbouwen van parkeerplekken (-7.000), blokkades zodat u met uw voertuig niet overal meer kunt komen en het omhoogschroeven van parkeertarieven (7,50 euro per uur!).

Want auto's zijn de boosdoener waar de stad al tig jaar onder gebukt gaat, maar niet heus. U zou bijna denken dat Amsterdam geen andere zaken heeft liggen die prioriteit hebben. Toch denken GroenLinks (wilde zelfs 10.000 parkeerplekken schrappen), D66, PvdA en SP hiermee degelijk te handelen.

Woningmarkt: 

De woningmarkt dan, ook al zo'n zorgenkindje. Niet langer, want volgens 'bronnen' is iedereen het eens met de nieuwe plannen. "Dat is tot op de komma uitonderhandeld", luidt de verklaring. "Alle partijen kunnen er nu goed mee leven."

Uitgeprocedeerdiërs: ✓

Wat gaat er gebeuren met uitgeprocedeerde asielzoekers? Dat uitgeprocedeerd is vanaf heden slechts relatief, want er komt opvang voor de boys van We Are Here en nog veel meer ongewenst volk. Met die nieuwe maatregel kunnen zij nog gezellig anderhalf jaar in Nederland de belastingbetaler uitzuigen.

Zoals bovenstaand vermeldt is het vandaag, donderdag 24 mei, feest. In het Van Eesteren Paviljoen zal vanmiddag het volledige coalitieakkoord wereldkundig worden gemaakt. Op 30 mei is er nogmaals een party, dan wordt het nieuwe stadsbestuur geïnstalleerd. 

Amsterdammers: gecondoleerd. Waar kunnen we koffie en cake krijgen en de bloemen afgeven?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie