Links woedend op 'onprofessionele' Stef Blok 

18 juli 2018 - 16:28

Tsja, dat krijg je ervan wanneer je toornt aan de multiculturele droom van links. Dan staan de heren en dames van D66, PvdA, SP en zelfs VVD in de startblokken om opheldering te eisen. 

Bloks VVD-partijgenootje Han ten Broeke noemt de uitspraken "lomp". Zijn mening over Suriname had hij van Ten Broeke best mogen ventileren, maar dan met een "minder lompe woordkeus". Kortom: in nettere bewoordingen vertellen dat Suriname een lachwekkend staatje is, is minder pijnlijk of zo?

PVV: Stef Blok heeft gelijk, pas beleid aan

Dan de PVV. Die gaat Kamervragen stellen over de kwestie. Die vragen gaan echter niet over de ophef (Blok heeft gelijk, aldus PVV), maar over een aanpassing van het beleid aan de hand van zijn uitspraken.

Links: Burn, Stef, burn

PvdA, D66 en SP zijn overdreven ontstemd over de situatie. Ene Lilianne Ploumen (schijnt bij een nagenoeg failliete partij salaris te graaien en zich heel druk te maken over de opgepakte Rif-leiders, DIE Lilianne Ploumen) wil weten of het kabinet zijn zienswijze van Blok deelt. Uiteraard zal daar 'nee' op worden geantwoord. 

Sadet Karabulut, lid van SP, eist dat Blok zijn woorden terugneemt want dan is het allemaal minder erg en zo. Ze vindt dat de uitspraken niet passen bij iemand die verantwoordelijk is voor bevordering van de internationale rechtsorde.

D66 is echter het meest geraakt door de minister van Buitenlandse Zaken. "Want waarom is Stef Blok zo pessimistisch over de verdeling van vluchtelingen in Europa en de multiculturele samenleving?", aldus Kees Verhoeven. De partij eist inhoudelijke uitleg. Inderdaad Kees, we mogen dagelijks ervaren wat een groot succes het allemaal is.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie