'Linkse politiek lijkt het meest op sharia' 

25 augustus 2017 - 12:36

Wel potjandriedosie. We zijn het eens met jihadistische aandachtszoeker, Syriƫganger en rappert Marouane. De idealistische jongeman die wel/niet bij ISIS zat (hij laat dit in het midden) zegt in een gesprek met onze NPO-buurtjes WNL: "Een linkse overheid komt het dichtste bij de sharia."

Een waarheid als een koe, dunkt ons. En hij doet er een kiss of death bij, met zijn endorsement van de AKP-fractie in Nederland, DENK. Met zulke vrienden heeft de links-islamofiele politiek geen vijanden meer nodig.

De ondernemende Arnhemmer, die na een rapcarriere naar het kalifaat reisde en verdacht wordt van deelname aan een terroristische organisatie en het meedoen aan onthoofdingen, geeft aan dat hij gevechtstraining volgt in Syriƫ en bereid is een martelaarsdood te sterven.

Dit zou toch een verdrietige afloop zijn voor zijn moedertje, die hij heel erg mist. En het arme mensie is ook nog gekwetst:

"Ik vind het alleen erg jammer dat we een onprofessionele minister-president hebben die zegt dat jihadisten beter in oorlogsgebied kunnen sterven. Ik persoonlijk ben niet gekwetst, maar de moeders en vaders van de jihadisten worden gekwetst door deze uitspraken."

Maargoed, u hoort het: houdt u van sharia, dan stemt u links. Met de groetjes uit het kalifaat!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie