Live op Facebook: vrouw sloopt dochter
Raar

Live op Facebook: vrouw sloopt dochter.

Don't fok met sommige US of A-mothers, zullen we maar zeggen. Zo werd onlangs een Amerikaans tienermeisje live op Facebook afgeranseld door haar eigen mama, die niet gecharmeerd bleek van pikant beeldmateriaal dat haar 16-jarige koter van zichzelf online had gedeeld noch van seksuele activiteiten waaraan de tiener zich thuis zou hebben overgegeven.

"Je wil me testen, toch?", aldus start de gestreamde disciplinering van de tiener. Volgens zender CNN voltrok het incident zich in Savannah, in de staat Georgia.

De video toont hoe de jonge meid met een plastic voorwerp wordt geslagen en huilt. Zij wordt er door de moeder van beticht een 'THOT' (that hoe over there) te willen zijn. Na de afranseling richt de vrouw zich rechtstreeks tot haar publiek en kondigt aan "nog niet klaar" te zijn.

Het filmpje heeft in de VS debatten over lichamelijke straffen doen oplaaien. Sommigen vinden de 'discipline' veel te ver gaan, terwijl anderen het geweld interpreteren als slechts de manier waarop de vrouw haar dochter wil 'beschermen'. 

In een eigen post schrijft de 16-jarige dat ze haar moeder snapt en vindt dat ze de vrouw niet had moeten beschamen. Er is geen aanklacht ingediend naar aanleiding van het voorval. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →