Liverpool-imam: Salah = geschenk van Allah 

23 mei 2018 - 12:45

Zoals u weet hebben moslims in het Westen het maar zwaar. Door alle terroristische aanslagen - wat nadrukkelijk helemaal niets met de islam te maken heeft - is er zo ontzettend veel onbegrip bij de anders dan is islam-gelovende medemens, dat moslims wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Gelukkig heeft Allah himself een geschenk richting de aarde gestuurd en dat geschenk draagt de naam Mohammed Salah. Tenminste, dat is de mening van de imam van Liverpool Abu Usamah. Daar waar moslims uit de stad na een reeks van gewelddadige incidenten eerst nog werden bespuugd en uitgescholden, heeft de voetballer nu voor een kentering gezorgd.

Zo viert de veel scorende speler van Liverpool zijn goals nadrukkelijk door zijn schepper te bedanken: "Als Engelse kinderen hem, een Egyptische moslim, zien als een voorbeeld, krijgen ze vanzelf meer begrip voor de islam", aldus de imam in een interview met het AD.

We hebben trouwens goed nieuws voor de fans van de voetbalclub: de imam bidt naar eigen zeggen constant voor het welzijn van Salah, dus hij zal nog wel even blijven scoren.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie