Lizard People weigeren complotdenker David Icke toegang tot NL

Lizard People weigeren complotdenker David Icke toegang tot NL 

04 november 2022 - 10:02

Het is een complot! Trap er niet in mensen! De Lizard People vermomd als ons kabinet hebben de Britse complotdenker David Icke de toegang tot ons land geweigerd.

Icke zou aanstaande zondag spreken op een demonstratie in Amsterdam die is georganiseerd door Samen voor Nederland. Die demonstratie was al door de gemeente verplaatst van de Dam naar het Museumplein. De gemeente Amsterdam wil dat die daar blijft, ook als Icke niet komt, "omdat het mogelijk is dat hij via een videoverbinding de demonstratie alsnog toespreekt", aldus de gemeente. "Ook dan zijn wanordelijkheden te verwachten en is de Dam als locatie voor de demonstratie te risicovol."

Samen voor Nederland wil alsnog demonstreren op de Dam en is daarom naar de rechter gestapt. Het kort geding hierover dient vrijdagmiddag bij de rechtbank in Amsterdam. Een woordvoerder van Samen voor Nederland noemt de weigering van Icke "ongelooflijk". "Ik had dit niet verwacht", zegt hij. "Wij zijn heel benieuwd naar het bewijs waarop het kabinet hem de toegang weigert." De organisatie zegt te kijken of en welke welke stappen zij tegen het besluit kan nemen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml