Lockdown maakt u boterge*l: 'Omzet sekstoys weer verdubbeld'

Lockdown maakt u boterge*l: 'Omzet sekstoys weer verdubbeld' 

01 juni 2021 - 11:42

Het zijn gouden tijden voor EDC, de distibuteur achter erotische speeltjes. Want daar heeft u dankzij de lockdown blijkbaar extra behoefte aan en dat is te zien in de omzetcijfers: dit jaar is na het eerste kwartaal de omzet verdubbeld ten opzichte van het eerste kwartaal van vorig jaar, toen u uiteindelijk liefst 65 miljoen euro (!) spendeerde. 

“Seks en seksualiteit worden steeds bespreekbaarder en de drempel om hierin te investeren wordt steeds lager", zo verklaart CEO Eric Idema uw uitgaven in een persbericht.

Goed, allemaal leuk en aardig maar wij zijn benieuwd wat uw favorieten dan zijn. Dat zijn bijvoorbeeld op afstand bestuurbare vibrerende eitjes, producten voor mannen als masturbators, cockringen en buttplugs, maar ook siermaskers, bondage- en SM-artikelen zorgen voor meer spanning in de slaapkamers. Daarnaast blijven speeltjes voor het vrouwelijke genot als Tarzan-vibrators onverminderd populair, net als spullen voor de noodzakelijke hygiëne, want het moet wel schoon blijven allemaal natuurlijk.

Omdat EDC ook over de grens verkoopt, kunnen we Nederlandse geilheid vergelijken met Duitsland en Frankrijk. Wat opvalt is dat bij de Fransen de realistische dildo erg populair is, terwijl de Duitsers vaker kozen voor het minimalistische design van de We Touch-vibrator.

Waardoor dat komt of wat dat betekent mag u zelf invullen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.