LOL: 'Greenpeace-activisten kamperen zelf in beschermd natuurgebied'

LOL: 'Greenpeace-activisten kamperen zelf in beschermd natuurgebied' 

23 juni 2023 - 16:08

LOL, stelletje hypocrieten. Greenpeace-activisten bivakkeren dit weekend op het terrein rond Tata Steel. Omdat de staalgigant met zijn giftige uitstoot niet alleen u, maar ook Moeder Natuur sloopt. Vrolijk hebben ze na een paar bomen te hebben geknuffeld hun tentje opgezet, alleen dat doen ze wel in beschermd natuurgebied.

En dat MAG NIET hè? Dat is niet goed voor de planeet, foei! De demonstranten hebben hun tenten opgeslagen in het zogenaamde beeldenpark Een Zee van Staal in de gemeente Beverwijk. Dat ligt in zogeheten Natura 2000-gebied, weet De Telegraaf.

"Greenpeace verwijt ons doorlopend allerlei milieuregels te overtreden, dan is het wel heel raar dat demonstranten zelf hun tentenkamp in het beschermde natuurgebied rondom onze staalfabrieken opslaan en daar verblijven”, aldus een woordvoerder van Tata Steel.

Maar goed, bij Greenpeace kunnen ze alles recht lullen wat krom is. Voor het actiekamp is trouwens geeneens een vergunning aangevraagd. Het kamp maakt namelijk deel uit van de protestactie en valt daarom ook onder het recht op protest, aldus Greenpeace.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml