Loverboy Armin A. weer vrij
Binnenland

Loverboy Armin A. weer vrij.

Pooier on the loose! Armin A., de 22-jarige souteneur in de Valkenburgse zedenzaak die sinds 9 juni vastzit, wordt vandaag of morgen alweer vrijgelaten. Dat heeft de rechter vandaag bepaald.

A. werd vorige maand alweer in de kraag gevat. Hij werd eerder in februari vrijgelaten, omdat hij twee derde van zijn straf had uitgezeten. Hij was voorwaardelijk vrij, met voorwaarden als een contactverbod, alcoholverbod en locatieverbod. Daar had de pooier lak aan, want op de dag dat hij vrij kwam kwam hij al in een gebied waar hij niet mocht komen en dat deed hij in de maanden daarna nog minstens twee keer, weet 1Limburg

Pech, oplader stuk!

Dat de loverboy telkens de fout inging bleek door zijn enkelband. Maar ook daarbij ging het één en ander mis. A. moest de enkelband elke dag opladen, maar op verbazingwekkende wijze gingen drie van zijn opladers in korte tijd stuk. De enkelband kon niet worden opgeladen en A. verdween op zijn beurt even van de radar. 

Reclassering

De rechter bepaalde vanochtend dat Armin zijn voorwaardelijke celstraf deels moet uitzitten, maar omdat de crimineel al sinds 9 juni in het gevang verblijft, heeft hij zijn straf al uitgezeten. De reclassering adviseerde ook Armin na een maandje weer vrij te laten, omdat een lange bromtijd niet goed zou zijn voor zijn reclasseringstraject. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →