Loverboy buit gehandicapte seksueel uit, 2 jaar de bak in 

09 april 2018 - 16:47

Nou zeg, een hoeraatje voor de rechtspraak in Nederland. Een 24-jarige Arnhemmer is vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar voor seksuele uitbuiting van een net achttienjarige vrouw met verstandelijke beperking.

De loverboy zou zijn 'vriendin' - nogmaals het gaat om een jonge vrouw met een verstandelijke beperking die sociaal gezien functioneert op het niveau van een negenjarige - hebben wijsgemaakt dat hij 'huisje boompje beestje' met haar wilde.

Alleen, ze moest wel eerst geld voor hen beiden verdienen. Wat dus betekende dat ze in de prostitutie moest werken. Haar moeder belde de politie toen ze het vermoeden kreeg dat ze tegen haar wil werd vastgehouden.

De Arnhemmer blijkt ook nog eens een recidivist te zijn, want hij zit nog in een proeftijd na een veroordeling voor mensenhandel (destijds bij een 17-jarig meisje). Het jaar voorwaardelijk dat hij toen kreeg, moet hij nu alsnog uitzitten. Ondanks dit alles vond de rechtbank 2 jaar in totaal wel voldoende, meldt Omroep Gelderland.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie