Maar is Attje ook aantrekkelijk?

Maar is Attje ook aantrekkelijk? 

25 april 2022 - 12:51

Attje Kuiken is de nieuwe fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer, nadat ze op het gemakje de verkiezing won van Henk Nijboer, een lapzwans die de uitstraling heeft van een koeienvlaai die een tijdlang in een emmer zwavelzuur heeft gelegen. 

De belangrijkste vraag omtrent Attje is natuurlijk: is zij seksueel aantrekkelijk? Om dat definitief te beoordelen zouden we een paar foto’s van haar moeten kunnen bekijken, waarop ze pronkt in bikini of geheel naakt. Ondanks langdurige zoektochten in de krochten van het internet heb ik geen enkele van dergelijke foto’s gevonden. Wel een foto van Attje in een duikpak, want zoals bekend is haar grootste hobby de duiksport. Zij dook reeds in verschillende duikparadijsen, onder andere in Egypte, de Sechyllen, en de Oosterschelde. Dan sprint zij uit de boot, en duikt verschillende kilometers naar beneden, waar ze geniet van de prachtige onderzeenatuur, met kleurrijke vissen, schitterende wierslierten, en onontdekte scheepswrakken.

Maar stelt Attje ook politiek iets voor? Nou, zij is natuurlijk een linkse rakker, en meestal stelt dat soort politici in feite geen reet voor. Attje zou hierin verandering kunnen brengen door wijselijk op te schuiven naar het centrum, waarmee ik niet beweer dat ze haar linkse ideeën moet vervangen door rechtse opvattingen, maar als verstandige vrouw moet ze hoe dan ook beseffen dat je met linksigheid in deze tijden geen fuck opschiet. Dus moet Attje ervoor ijveren dat de vakbonden minder macht krijgen, dat betogingen op straat moeten worden ingetoomd, en dat de werknemers in de zorg weliswaar een lichte loonsverhoging krijgen, doch daarin moet niet overdreven worden. Zeventienhonderd euro per maand is meer dan genoeg voor iedereen die in de verpleging zit. Ook arbeiders moeten niet te veel praatjes hebben en er wat minder over zeiken dat ze te weinig verdienen. Die klojo’s verdienen meer dan genoeg en er zijn godbetert arbeiders die in een tweedehands Mercedes of zelfs een splinternieuwe Ford Focus rijden, dus waar klagen ze over? Attje moet hen op het hart drukken dat intellectuelen nu eenmaal belangrijkere arbeid verrichten dan handwerklui.

Dan is er de immigratieproblematiek. Attje moet er haar collega’s van overtuigen dat te veel Oekraïners het land inlaten niet verstandig is. Wie gaat al die vluchtelingen eten geven, een huis, een job? Dat is ijzer proberen te breken met je handen. Zodoende dient Attje te drukken op het feit dat de grenzen van Nederland hun oorspronkelijke functie – het buiten houden van gajes dat in Nederland weinig te zoeken heeft – ten dele behouden. Wat Attje dan weer wel kan doen voor de Oekraïners is de Tweede Kamer ervan overtuigen dat er meer en beter wapentuig moet geleverd worden aan de strijders van president Zelensky. En dat de Nederlandse Geheime Dienst er niks moet mee inzitten om een hooggekwalificeerd team undercover naar Rusland te sturen om ginder president Poetin een kopje kleiner te maken. Bovendien moet Attje haar vreugde omtrent de winst van Macron in Frankrijk meermaals uiten, en tevens beklemtonen dat het verlies van die hoer van een Marine Le Pen een zegen is voor heel Europa.

Kortom, Attje heeft veel werk voor de boeg. En wat haar seksuele aantrekkingskracht betreft: persoonlijk vind ik Sigrid Kaag een stuk geiler dan Attje, maar daar kan deze laatste verandering in brengen door op tv diepere decolleté’s en kortere rokken te dragen. Mogelijk wordt ze dan lastiggevallen door overschrijders van de erotische wetten tussen man en vrouw, zoals de mokkels van D66, maar Attje heeft genoeg haar op haar tanden om haar belagers een poepie te laten ruiken. We verwachten op alle gebieden veel van Attje.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.