'Maleisische oploskoffie zorgt voor driedaagse erectie'
Buitenland

'Maleisische oploskoffie zorgt voor driedaagse erectie'.

De makers van de oploskoffie Stiff Bull, dat in Maleisiƫ wordt gefabriceerd, claimen dat hun product bedprestaties meer dan stimuleert. Ze beweren zelfs dat de koffie "relaties kan redden". Wat zij niet vermelden, is dat wanneer u het drankje drinkt in combinatie met andere middelen, u er ernstige gezondheidsproblemen van kunt krijgen.

De koffie bevat een mengelmoes van tongkat ali, macawortel en guarana. Speciaal voor onze moslimbroeders is het ook fijn te weten dat het drankje 100 procent halal is, zo weet Dailymail. Op de website van Stiff Bull wordt het mooi verpakt en staat te lezen: "Een schitterend effect dat twee tot drie dagen kan aanhouden".

Kortom, het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn en natuurlijk is het dat ook. Wetenschappers van het Amerikaanse FDA hebben de koffie onderzocht en stelden vast dat er naast de libido verhogende ingrediƫnten ook sildenafil in het brouwsel zit. Sildenafil komt overeen met het actieve bestandsdeel van Viagra en kan in combinatie met andere medicatie leiden tot hartkwalen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →