Man belt onophoudelijk 112, politie trapt deur in bij verkeerde persoon

Man belt onophoudelijk 112, politie trapt deur in bij verkeerde persoon 

10 januari 2023 - 12:00

Weer een daadkrachtig optreden van de Sterke Arm der Wet, maar niet heus. De politie heeft afgelopen maand de deur ingetrapt omdat ze op zoek waren naar iemand die onophoudelijk 112 belde om het noodnummer onbereikbaar te maken (wat uiteraard niet bepaald wenselijk is), alleen deden ze dat onfortuinlijk genoeg bij de verkeerde persoon.

Het trieste van het hele verhaal - te lezen daar in De Telegraaf - is nog dat de politie middels een stel vage types een voorverkenning deed, na te zijn binnengevallen wist dat het fout zat, en het daarna toch nodig vond om de hele woning overhoop te halen.

De vrouw van de verkeerde woning is nu in shock (logisch), wil daar niet meer wonen (ook logisch) en heeft slechts een 'vriendelijk excuusbriefje' van de commissaris gekregen, met een Douglasbon dat dan weer wel.  

De juiste persoon (woonde op 17D of 17E en dus niet op 17C) werd daarna overigens alsnog in de kraag gevat: "Met deze woningen dicht op elkaar is het moeilijk om precies te meten waar het vandaan komt. Als je geen politie verwacht kan dit even schrikken zijn. Maar wij kunnen in zo’n geval niet wachten”, meldt de politie.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml