Man eist 5 miljoen van Taco Bell, want pizza te karig

Man eist 5 miljoen van Taco Bell, want pizza te karig 

03 augustus 2023 - 12:01

LOL. Een man uit New York (USA) heeft fastfoodketen Taco Bell aangeklaagd omdat de door hem bestelde Mexicaanse pizza niet dezelfde hoeveelheid ingrediënten bevatte als op de advertentie te zien was. Pure misleiding en valse reclame. Hij eist nu een schadevergoeding van 5 miljoen dollar.

Even tussendoor: waarom zou je in hemelsnaam een Mexicaanse pizza - of iets anders -  bestellen bij Taco Bell? Dan verdien je het ook om iets karigs te ontvangen, maar goed. Volgens de man had zijn bestelling maar de halve hoeveelheid vlees en bonen als op het plaatje te zien was. En dat is natuurlijk ook een mentale klap die je niet zomaar te boven komt.

Wij vinden dan ook eigenlijk dat een schadevergoeding van 5 miljoen dollar recht doet aan het leed van deze klant. Vooral ook omdat dit natuurlijk een verkapte manier is om de kosten te drukken en dus nog meer winst uit betalende klanten te knijpen. Hoe dan ook, zijn advocaat is nu op zoek naar mede Taco Bell-slachtoffers om een groepsproces te kunnen starten. 

Overigens zijn in het land van de Amerikaanse droom de afgelopen jaren ook McDonald’s, Burger King en Wendy’s al eens aangeklaagd voor de naar verluidt schandalige kleine porties die zij serveren. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml