Man in elkaar gebeukt na verzoek om auto te verplaatsen
Binnenland

Man in elkaar gebeukt na verzoek om auto te verplaatsen.

Een even ernstige als zinloze mishandeling dinsdagmiddag in Haarlem. Een 53-jarige man is daar bij winkelcentrum Schalkwijk door een groep van tien onverlaten in elkaar getrapt en geslagen, alleen maar omdat zijn vrouw vroeg of een van hen zijn auto kon verplaatsen. 

Die auto stond namelijk in de weg en de vrouw vroeg daarom netjes aan de bestuurder of de auto eventjes een stukje opzij gezet kon worden, zodat zij uit het parkeervak konden wegrijden. De bestuurder weigerde dat en begon te schreeuwen, waarna hij de vrouw sloeg met een ruitenwisser.

Omdat manlief dit natuurlijk niet over zijn kant liet gaan, stapte hij uit waarna hij vanuit het niets door een groep van ongeveer tien man werd aangevallen. "Die begonnen het slachtoffer te schoppen en te slaan. Daardoor viel de Haarlemmer op de grond. Terwijl het slachtoffer op de grond lag ging het schoppen tegen zijn hoofd en romp door", aldus de politie.

De man moest voor behandeling naar het ziekenhuis, de politie zoekt getuigen van dit bizarre incident. Uiteraard is er nog niemand aangehouden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →